Praktisch

Internaten

Binnen onze scholengroep zijn er verschillende internaten waar onze leerlingen terecht kunnen. Een overzicht van deze internaten vindt u op de website van de scholengroep: internaten.

Inschrijvingen 2de en 3de graad

 

In het atheneum kan er enkel nog ingeschreven worden in een richting aan de topsportafdeling. Alle andere richtingen zijn volzet.

U kan wel nog naar school komen om de naam van uw kind op een wachtlijst te laten plaatsen.

 

Tijdens de zomervakantie kan u op onderstaande momenten terecht op school, en dit zonder afspraak:

In juli: op 3, 4 en 5 juli van 9 u. tot 13 u.

In augustus: op woensdag 16 augustus van 9 u. tot 16 u., van donderdag 17 augustus t.e.m. donderdag 31 augustus, enkel op weekdagen van 9 u. tot 13 u. 

 

De school is op deze dagen telefonisch bereikbaar van 9 u. tot 12 u.

 

Voor het inschrijven van topsportleerlingen gelden andere data. Zij kunnen ingeschreven worden, enkel na afspraak (09/243.46.11), op maandag 3 juli en vanaf maandag 28 augustus t.e.m. donderdag 31 augustus.

 

Inschrijven tijdens het schooljaar kan enkel NA afspraak via het nummer 09/240.00.60. 

Voor de topsportschool neemt u eerst contact op met de: topsporcoördinator: 09/243.46.12, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

De aanwezigheid van één van de ouders (of voogd) is absoluut noodzakelijk. Dit geldt niet voor meerderjarigen, die moeten niet vergezeld zijn van ouder of voogd, maar wel zelf aanwezig zijn bij de inschrijving.

Gelieve ook de identiteitskaart van de leerling en het oriënteringsattest van het vorige schooljaar mee te brengen.

 

(Leerlingen van onze eigen Middenschool dienen niet opnieuw ingeschreven te worden in het atheneum. Het volstaat om het studiekeuzeformulier uit het eindrapport in te vullen en ondertekend binnen te steken of op te sturen.) 

 

De inschrijvingsdata voor Basisschool en Middenschool vindt u op de respectievelijke websites: www.bsvoskenslaan.be en www.msvoskenslaan.be

 

 

Schoolrestaurant

In de refter van de school wordt gebruik gemaakt van een elektronisch kassasysteem voor betaling en aanwezigheidsregistratie.

De leerlingen van het Atheneum kunnen soep, drankjes, versnaperingen en belegde broodjes krijgen.

Lees meer: Schoolrestaurant

Kosten

Studeren aan het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap is gratis in die zin dat er geen inschrijvings- of schoolgeld wordt gevraagd. Wel moeten ouders rekening houden met allerlei kosten

Meer info vindt u in het schoolreglement, in de paragraaf "Bijdrageregeling".

Deze kosten zijn gebaseerd op cijfers van vorige schooljaren. Ze zijn dus indicatief en kunnen worden aangepast.