Schoolrestaurant

In de refter van de school wordt gebruik gemaakt van een elektronisch kassasysteem voor betaling en aanwezigheidsregistratie.

De leerlingen van het Atheneum kunnen soep, drankjes, versnaperingen en belegde broodjes krijgen.

Prijslijst

Soep 0.70 €
Dessert 0,80 €
Frisdranken 0,70 €

BROODJES vanaf 2.00 €

 

Sleutel

Leerlingen die iets willen consumeren of zich aanwezig moeten melden, moeten een sleutel aankopen bij hun jaarverantwoordelijke voor de prijs van €10,-. Dit geldt dus ook voor leerlingen uit het 3de jaar die enkel boterhammen eten.

Meer uitleg over het gebruik van de sleutel vind je hieronder.

Draag zorg voor je sleutel !

Bij goed gebruik gaat de sleutel jarenlang mee. De sleutel past precies in daartoe ontworpen lezers. Het is dus niet toegestaan om er iets op aan te brengen. Geen klevers, correctievloeistof …

De sleutel is geld waard. Niet alleen moet je de sleutel kopen, ook het geld dat wordt opgeladen, komt rechtstreeks op deze sleutel. Bij verlies ben je het resterende saldo kwijt. We raden je dan ook aan om maximum €20,- op te laden.

Gaat de sleutel stuk of bij verlies, dan moet je een nieuwe sleutel kopen. Je brengt zo snel mogelijk het leerlingensecretariaat op de hoogte. De oude sleutel wordt geblokkeerd en er wordt voor een nieuwe gezorgd. De aankoopprijs bedraagt opnieuw €10,-. Er wordt geen waarborg terugbetaald voor verloren of kapotte sleutels.

Opladen
Geld op de sleutel laden gebeurt door de leerling zelf aan het opwaardeertoestel. Dit bevindt zich op het gelijkvloers in de traphal tussen het kopieerlokaal en de burelen van de directie. Je kan je sleutel opladen tijdens elke pauze of voor en na de schooluren.

Je steekt de sleutel in de lezer van het toestel. Dan voer je munten en biljetten in en het bedrag komt onmiddellijk op de sleutel. Er worden enkel biljetten van €5, €10, en €20 aanvaard.

Betalen
Om te betalen in de refter steek je de sleutel in de daartoe voorziene lezer. Het personeelslid aan de kassa tikt de rekening in en het saldo op de sleutel wordt aangepast. Gedurende die tijd moet de sleutel in de lezer blijven!

Leerlingen kunnen niet negatief gaan.

Aanwezigheidsregistratie
Ook als je niets koopt meld je je aan de kassa bij het verlaten van de refter. Je registreert je aanwezigheid door de sleutel in de lezer te steken. Dit kan vanaf 13u. Als je je niet registreert word je als afwezig genoteerd!