Handboeken bestellen

Wij werken voor het beheer van onze schoolboeken samen met het extern boekenfonds Iddink. U dient via hen de boeken voor uw zoon of dochter te bestellen. Indien u dat wenst, kunt u er ook voor kiezen uw boeken elders aan te kopen.   

 

Om de boeken te bestellen, gaat u als volgt te werk: op www.iddink.be klikt u op de optie ‘bestellen’, waar u vervolgens een persoonlijke account aanmaakt. Daarna wordt de schoolcode gevraagd: NJ4M6DVR. Deze code is pas vanaf eind juni actief.  Om ervoor te zorgen dat u de boeken vóór aanvang van het schooljaar ontvangt, dient u voor woensdag 5 juli 2017 te bestellen.  Bestellingen die nadien gebeuren, kunnen mogelijks niet tijdig geleverd worden. U wordt op de hoogte gebracht van levering via mail. De boeken worden afgeleverd op het huisadres, of op het door u opgegeven alternatief adres. 

 

Voor al uw vragen, kunt u terecht op www.iddink.be. U vindt daar ook meer uitleg over het inleveren en bestellen van uw boeken. U kunt Iddink telefonisch bereiken op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur via het telefoonnummer 014/30.41.70.