Inschrijvingen 2de en 3de graad 2019-2020

De inschrijvingen voor het schooljaar 2019-2020 gaan van start op dinsdag 23 april 2019 vanaf 9 u.

Inschrijven voor volgend schooljaar kan vanaf deze datum zonder afspraak op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9 u. tot 16 u. en op woensdag van 9 u. tot 12 u.


Mogelijk worden een aantal studierichtingen volzet verklaard. We lijsten die hier op in de loop van de eerste week van april 2019.

(OPGELET: voor leerlingen die van de Middenschool Voskenslaan komen is er wel steeds plaats. Zij dienen zich  niet opnieuw in te schrijven Zij krijgen bij het eindrapport een keuzeformulier voor het Atheneum. Het volstaat om dit keuzeformulier ingevuld en getekend terug te bezorgen aan het Atheneum, ten laatste tegen 31 augustus 2019, maar bij voorkeur vroeger.)


Voor de topsportschool neemt u eerst contact op met de topsportcoördinator, mevrouw Sarah Heirwegh. Dit kan telefonisch op 09/243.46.12 of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De aanwezigheid van één van de ouders (of voogd) is absoluut noodzakelijk. Dit geldt niet voor meerderjarigen, die zelf aanwezig moeten zijn bij de inschrijving.

Gelieve ook de identiteitskaart van de leerling en het oriënteringsattest van het vorige schooljaar mee te brengen.

De inschrijvingsdata voor Basisschool en Middenschool vindt u op de respectievelijke websites: www.bsvoskenslaan.be en www.msvoskenslaan.be