Iris

De Iris is al sinds jaar en dag het ‘lijfblad’ van de Voskenslaan. Gemaakt door en voor leerlingen symboliseert het vooral de sfeer op onze school.

Met de Iris proberen we een grappige noot te brengen in het soms ‘minder aantrekkelijke’ schoolleven. De Iris vormt een toevluchtsoord voor onze leerlingen tijdens studies of andere vrije momenten … .

Wie?

De Iris wordt gemaakt door een ‘redactie’. Dit is een groep leerlingen die VAST voor de Iris werken. Dit kan door middel van tekenen, schrijven, ontwerpen, … .

De Irisredactie wordt geleid door een ‘Hoofdredactie’, die de vertegenwoordiging van de Iris in de leerlingenraad vormt.

Deze hoofdredactie zorgt ervoor dat de Iris tijdig klaar is en mooi in elkaar zit.

Verder stimuleert de hoofdredactie, samen met de redactieleden, een heleboel andere leerlingen om te tekenen en te schrijven.