Leerlingen

Leerlingenraad

De leerlingenraad is een democratisch gekozen raad van leerlingen, die hoofdzakelijk ontspannende en culturele activiteiten organiseert.

Lees meer: Leerlingenraad

Leerlingenparlement

In 2002 werd door een aantal leerlingen en leerkrachten besloten om naast de bestaande leerlingenraad ook een leerlingenparlement op te richten. Terwijl de leerlingenraad zich  voornamelijk bezighoudt met culturele, sportieve en ludieke activiteiten, richt het leerlingenparlement zich vooral op de inspraak en deelname van leerlingen aan het schoolbeleid. Daarnaast zet deze "denktank" het begrip engagement om in daden.

Lees meer: Leerlingenparlement

Iris

De Iris is al sinds jaar en dag het ‘lijfblad’ van de Voskenslaan. Gemaakt door en voor leerlingen symboliseert het vooral de sfeer op onze school. 

Lees meer: Iris

Schoolfeest

Een totaalspektakel met toneel, zang en dans.

Alles (draaiboek, regie, decors, …) is volledig in handen van onze creatieve leerlingen. Vele talentrijke leerlingen van zowel de Basis- en de Middenschool als van het Atheneum maken er elk jaar weer een wervelende show van.

100 dagen

Naar aanleiding van hun laatste 100 dagen biedt onze school aan onze laatstejaars een heerlijk ontbijtbuffet aan. De leerlingen leveren een kleine financiële bijdrage die wordt overgemaakt aan een organisatie met een sociaal doel.

Daarna trekken de leerlingen naar de turnzaal voor een sprankelende show waaraan alle aanwezigen elk jaar weer leuke herinneringen overhouden. 

Prom

Vanzelfsprekend verdienen onze leerlingen, na het ernstige werk tijdens de schooluren, hun hemel vol heilzame ontspanning. 

Naar aanleiding van het einde van hun laatste jaar op onze school, toch een heuglijke gebeurtenis, vindt het vrolijkste feest van het jaar plaats. De kledij is zoals het hoort stijlvol op deze fuif der fuiven !