Nieuwjaarsreceptie 2008

Alweer een jaar voorbij en… het lijkt precies steeds sneller te gaan.
2007 was een jaar vol gebeurtenissen die nu als herinneringen in ons verder leven. 'In the garden of happy memories, it's always summer', schreef Graham Thomas.
Ook in 2008 zullen wij hopelijk heel wat voorspoedige dagen begroeten. Gezonde dagen, vol gemoedsrust, plezier en optimisme.

Daar werd er, tijdens de traditionele nieuwjaarsreceptie van onze drie Voskensscholen, die op donderdag 10 januari plaatsvond, alvast op geklonken en gedronken.
In 2007 stonden uiteraard de viering van de 50ste verjaardag van onze school en de officiële inhuldiging van het openleercentrum centraal.
Het Atheneum nam tijdens de nieuwjaarsreceptie van drie zeer bekwame leerkrachten afscheid.

   
Mevr. M. Mortier, Mevr. F. Kempeneers en Mevr. I. Herbots werden letterlijk en figuurlijk in de bloemetjes gezet.

Oververdiend, zo bleek duidelijk uit de mooie toespraak waarin Mevr. A. Machiels, directeur van het Atheneum, hun verdiensten en carrière schetste.
Leuk is elk jaar ook het weerzien van de talrijke ex-leraars en genodigden die telkens weer hun sympathie voor onze school laten blijken door aanwezig te zijn tijdens deze gezellige receptie.
Een nieuw jaar, 366 dagen deze keer. Een jaar gevuld met tijd. Die vloeit zachtjes weg en het gekke is, dat je er geen uur, laat staan een minuut, aan kunt toevoegen…
Hopelijk begon het voor iedereen met een mooie droom !