Atletiek : medailles en Belgische records voor onze leerlingen !

Loes De Neve (6WETO) verbeterde op 16 januari tijdens de Dussmann-indoormeeting in Kirchberg (Luxemburg) het Belgische record polsstokspringen bij de juniores meisjes. Het bedraagt nu 3m82 !

Tijdens het Kampioenschap van Vlaanderen Indoor dat op 17 januari in de Topsporthal Gent plaatsvond, vestigde Sarah Missinne (3 WETO) een nieuw Belgisch record (8.59 !) bij de cadetten op de 60m horden.
Van harte proficiat !

Schitterende prestaties werden er die dag in de Topsporthal door onze leerlingen geleverd.

Gouden medailles waren er bij de cadetten voor De Puydt Orphée (3 WETO) op de 60m (7.89) en voor De Vocht Elien (3 WETO) tijdens het polsstokspringen (3m30). Bij de scholieren behaalde Dierick Laura (5 WETO) de eerste plaats bij het polsstokspringen (3m55).

Blommaert Kim (3 WETO) en Van Rymenant Thomas (3 TOPS) veroverden bij de cadetten een zilveren medaille voor hun knappe prestaties, respectievelijk op de 200m (25.64) en bij het hoogspringen (1m76).

Bij de scholieren werden zowel Lindemans Marjolein (4 WETO) als Brent De Witte (5 TWE) verdienstelijk derde. Marjolein sprong 1m69 hoog en Brent liep de 200m in 23.15.

Een dikke proficiat voor al onze leerlingen !

Wij kijken hoopvol uit naar hun resultaten tijdens het Belgische Kampioenschap Indoor dat volgende maand georganiseerd wordt.