Schitterende prestaties tijdens Belgische kampioenschappen atletiek

Tijdens de Belgische kampioenschappen atletiek voor cadetten en scholieren die op zaterdag en zondag 5 en 6 september 2009 te Nijvel plaatsvonden, behaalden onze leerlingen van de topsportafdeling schitterende resultaten.

De drie podiumplaatsen na de wedstrijd polsstokspringen scholieren meisjes werden ingenomen door drie van onze leerlingen: er was goud voor Loes De Neve (6WETO), zilver voor Aurélie De Ryck (6WETO) en brons voor Laura Dierick (5WETO). In dezelfde discipline behaalde Elien De Vocht (3WETO) zilver bij de cadetten meisjes.

Naast Loes was er ook goud voor Katrijn Boone (6MTTO) op de 400m horden scholieren meisjes, voor Sarah Missinne (3WETO) op de 80m horden cadetten en voor Marjolein Lindemans (4WETO) bij het hoogspringen cadetten.

Zowel Marjolein als Sarah keerden daarenboven ook nog met een zilveren medaille huiswaarts. Marjolein werd knap tweede bij het verspringen cadetten en Sarah finishte tijdens de 100m cadetten net voor haar klasgenote Orphée Depuydt (3WETO) die brons behaalde.

Een dikke proficiat voor al deze leerlingen en uiteraard ook voor Aurélie De Bot (4WETO) die zilver behaalde op de 300m horden scholieren.

Van harte gefeliciteerd! Beschouw deze felicitaties als een applaus en als een oprechte aanmoediging.